Açıklayın ki Bolulular da öğrensin

Açıklayın ki Bolulular da öğrensin Açıklayın ki Bolulular da öğrensin
A- A+
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ilimizi ziyareti sonrası sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu’ya müjdeler verildiğini söyledi.

Bolu’ya; Aladağ Gençlik Kampı ve Yaşamkent Spor Kompleksi dışında herhangi bir yatırım sözü vermeyen Bakan Kasapoğlu’nun özellikle Boluspor’a ne gibi müjdeler verdiği merak konusu oldu.

Başkan Güner’in heyecanlı paylaşımı Boluspor taraftarını da heyecanlandırırken, kamuoyuyla paylaşılmasa da Güner’in, Boluspor için Bakandan başta stadyum olmak üzere bazı destekler aldığı şeklinde yorumlandı.

Profesyonel futbol liglerinde takımları olamayan şehirlere bile Bakanlık tarafından modern statlar yapılırken Bolu’ya stat yapılmaması Boluspor taraftarları tarafından sürekli eleştirilirken, Boluspor taraftarı Suat Güner’den stadyum müjdesini bekliyor.

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin maddi ve manevi büyük katkıları ile bu sezona iddialı ve sorun yaşamadan başlangıç yapan Boluspor Kulübünü ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun stadyum dışında özellikle Spor Toto başta olmak üzere Bakanlığın kaynaklarından nasıl bir destek sözü verdiği Güner’in paylaşımı sonrası daha da merak uyandırdı.

İl Başkanı Suat Güner’in; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu il binamızda ağırladık. Bolu'muza birbirinden değerli müjdeler veren ve çok kıymetli yatırımlara imza atan Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” sözleriyle Bolu Halkı ve özellikle Boluspor taraftarını heyecanlandıran paylaşımdaki gizemli kalan “birbirinden değerli müjdeler” ifadesinin açılımı merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler