AK Parti’de Deverenli başvurusunu yaptı

AK Parti’de Deverenli başvurusunu yaptı AK Parti’de Deverenli başvurusunu yaptı
A- A+
Reklam

AK Parti’de Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı süreci başlarken, ismi Bolu Belediye Başkanı Aday Adayı olarak telaffuz edilen isimlerden olan Mustafa Deverenli resmi başvurusunu yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek, AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yapan Deverenli, deneyimli bir belediyeci olarak Bolu Halkına hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar ve Teşkilat Mensuplarının da hazır bulunduğu Mustafa Deverenl’nin adaylık başvurusu töreninde ismi Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olarak kamuoyunda konuşulan Kazım Konak da salonda yerini alması dikkat çekti.

“Bolu kan kaybederken sorumluluk almamak olmazdı”

Yılların getirdiği belediyecilik tecrübesiyle Bolu Belediyesine aday adayı olmaya karar verdiğini belirleten Mustafa Deverenli; “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde yapılan yatırımlar ve dünya ülkesi olma yolunda ki ilerleyiş tüm hızıyla devam ederken, son 4 yıldır Bolu’muzda yaşananlar, Bolu Belediyesinin yönetiliş şekli hatta daha doğru bir ifadeyle yönetilemeyişi gözler önündeyken, Bolumuz her geçen gün kan kaybederken, sorumluk almamak olmazdı. Bu düşünceyle, yılların getirdiği Belediyecilik tecrübemle Bolu Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

“Bolu sıkıldı..!”

Tanju Özcan dönemindeki Bolu Belediyesinin hizmetlerini eleştiren Mustafa Deverenli; “2019 Yerel seçimlerinden sonra Bolu Belediyesi yönetimini devralan zihniyet, bırakın Bolu Belediyesini yönetmeyi, geçmiş dönem yapılan yatırımları, kurulan tesisleri dahi çalıştırmayı başaramadı. Hatta Boluluların yaşam merkezi haline gelen Atatürk Orman Parkı ile Karaçayır Parkının bakımını dahi yapmayı beceremeyip bu iki parkı yaşanmaz hale getirmiştir. Seçim dönemi veya sonrasında verilen sözleri burada dile getirmeye kalksam toplantımızın tamamını onlara ayırmamız gerekir ki, biliyorum sıkılırsınız. Evet, bizde, tüm Bolulularda bu yönetimden sıkıldı.  Kandırılmaktan sıkıldı. İş bilmezlikten sıkıldı. Acemilikten sıkıldı. Şovmenlikten sıkıldı. Bugün yapılıp yarın bozulan kavşaklardan, yollardan, kaldırımlardan sıkıldı. Hulasa Belediyecilikten anlamayan şovmenlerden sıkıldı. Böyle bir durumda, tüm Dünya’da mazlumların, ezilenlerin ümidi olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun yolu AK Parti’nin Boluluların umudu olacağına inancımla bugün burada aday adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

“31 Mart akşamı emaneti geri alacağız”

Açıklamasının devamında Bolululara da seslenen Deverenli; “Bolulu hemşerilerime söyleyeceğim şudur; biliyorum, çok yoruldunuz, çok sıkıldınız, üzülüyorsunuz ama çok az kaldı. 4 ay sonra 31 Mart akşamı emanetimizi geri alacağız. 31 Mart’tan sonra kıymetli Bolular artık sosyal medya şovlarıyla meşgul olmayacak, Bolu Belediye Meclisi seviyesiz sohbetlere sahne olmayacak. Bolu Belediye Meclisi; tiyatro salonu olmaktan kurtulup, yatırımların, Bolu geleceğinin konuşulduğu halkın Meclisi olacak. 31 Mart’tan sonra Bolu Belediyesinde kim ne demiş, kim kime hakaret etmiş, kim kimle kavga etmiş konuşulmayacak. Karadere suları konuşulacak, 18. Madde uygulamaları konuşulacak, Arıtma tesisi, Büyüksu konuşulacak. Bolu’nun imarı ve inşası konuşulacak. Şehircilik konuşulacak. Yeni yollar ve yatırımlar konuşulacak. Bolumuzun geleceği konuşulacak.  Yandaşların, Akraba-i talükatın işe alınıp nasıl yükseltildiği konuşulmayacak, vatandaşın dertleri konuşulacak” şeklinde konuştu.

“Aday olamasam da destek vereceğim”

Aday adaylığı çalışmalarına başladığını da anımsatan Deverenli, “Teşkilatların önemi ve birliktelik için bende başta Milletvekilimiz ve il başkanımız olmak üzere bu partide görev yapmış milletvekillerimizi ve tüm il başkanlarımızı ve ayrıca ilçe teşkilatlarımızın tamamını ve mahalle başkanlarımızı ziyaret ederek aday adaylığı çalışmalarıma başladım. Şahsıma gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için hepsine huzurlarınızda teşekkür ederim. Bugünden sonra birbirinden değerli yeni aday adayı arkadaşlarımız çıkacak. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum. Şunu da belirtmek istiyorum aday olamadığımda partimizin adayına her türlü yardım ve desteği vereceğim. Önemli olan kişinin kazanması değil, AK Parti Belediyeciliğinin kazanmasıdır. Tüm kalbimle inanıyorum ki, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan giden bu teşkilatlar sayesinde birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart akşamı Bolu’nun gelecek müreffeh yarınları konuşulacak. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Mustafa Deverenli, başvuru belgesini AK Parti Bolu İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Fikret Çıracı’ya takdim etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler