Akgül peşini bırakmıyor

Akgül peşini bırakmıyor Akgül peşini bırakmıyor
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz aylarda Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek Bolu’nun Bakanlıktan taleplerini ileten MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, bugün bir kere daha Bakan Yumaklı’yı ziyaret ederek, taleplerinin takipçisi oldu.

Tekke Barajı, Seben Taşlıyayla Göleti, Göynük Hasanlar ve Dedeler Göletleri, Çele Barajı gibi Bakanlık tarafından ilimizde yürütülen projelerin yeniden gözden geçirildiği görüşmede, Milletvekili Akgül, Bolu’nun ihtiyacı olan araç ve personel talebini de Bakan Yumaklı’ya iletti.

Öte yandan yatırım programında bulunan Merkez Ağaçcılar Köyü Gücük Deresi Membasına Sel Kapanı Yapılması, Merkez Pirahmetler Köyü Alpağut Deresi Membasına Sel Kapanı Yapılması ve Gücük Deresinde Taşkın Koruma İnşaatı işlerinin de ihale süreçlerinin görüşüldüğü ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ederek, İlimizde devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunup, bilgi aldık. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler