Akgül, Üniversite yönetimine çağrıda bulundu

Akgül, Üniversite yönetimine çağrıda bulundu Akgül, Üniversite yönetimine çağrıda bulundu
A- A+
İstanbul'da  Ayşenur Halil (19) ve İkbal Uzuner (19) isimli iki genç kızın alçakça katledilmesine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, son dönemde çocuklara, gençlere ve güvenlik güçlerine yönelik artan saldırılara dikkat çekti.
Emniyet Güçlerine "vur emri" verilmesini isteyen Akgül; "İstanbul’da satanist ve ruh hastası bir alçağın, iki genç kardeşimizin canına kastettiği saldırı, Türk Milletinin vicdanını yaralamış, vatandaşlarımızın büyük tepkisine yol açmıştır. Son dönemde çocuklarımıza, gençlerimize ve güvenlik güçlerimize  yönelik artan bu alçak saldırılar, toplumsal vicdanı sarsmakta, vatandaşlarımızın güven duygusunu yaralamaktadır. Güpegündüz sokak ortasında kadınlarımıza, gençlerimize yönelik bu tür saldırıların önüne geçmek amacıyla Emniyet Güçlerimize “vur emri” verilmesi ve cezaların artırılarak gerekli yasal düzenlemelerin yapılması artık büyük bir zaruret haline gelmiştir. Uzun vadede bu toplumsal sorunun çözülmesi için ahlak, etik ve değerler eğitiminin önemi tabiki büyüktür. Ancak bunun yanında bahsettiğimiz hukuksal düzenlemelerin caydırıcı gücünden faydalanmakta kısa vadede etkili olacaktır.Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.
Bolu'da yapılan gençlere ve çocuklara şiddettin lanetlendiği protestoda yer alanların arasında terör örgütü propagandası yapmaya çalışan 3-5 çapulcu olduğunu iddia eden Akgül, bu çapulcuların Bolu'da barınma şanslarının olmadığını söyledi.
MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; "Öte yandan bugün Bolu’da gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla toplanmış vatandaşlarımızın arasına karışarak terör örgütü propagandası yapmaya çalışan bir avuç çapulcunun olduğu görülmüştür. Milletimizin vicdanını yaralamış bir olayı fırsat bilerek, bebek katillerinin propagandasını yapan bu çapulcuların, Bolu’da barınmasına imkan yoktur. İl dışından, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne öğrenci kılığında gelerek, Bolu’nun orta yerinde terör örgütü propagandası yapmaya çalışan bu üç beş çapulcunun, üniversite ile ilişiği kesilerek derhal  defedilmeleri gerekmektedir. Bilinmelidir ki Türk Milliyetçisi, Milliyetçi Ülkücü Gençlik bu hainlerin Bolu’da barınmasına izin vermeyecektir. Bu hainlere fırsat vermeyerek, gerekli müdahaleyi yapan Bolu Valimiz ve Bolu Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler