Akgül’den, Belediye personeline zorlama yapıldı iddiası

Akgül’den, Belediye personeline zorlama yapıldı iddiası Akgül’den, Belediye personeline zorlama yapıldı iddiası
A- A+
Reklam

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugün gerçekleştirdiği Proje Tanıtım Toplantısı öncesi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Belediye personeline toplantıya katılmaları için baskı yapıldığını iddia etti.

Belediye personelinin her zaman yanında olduklarını söyleyen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptığı paylaşımda; “Alın teriyle çalışan değerli Bolu Belediyesi personelleri CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan proje tanıtım toplantısına baskı ve zorlama ile katılmasını istemek ne Demokrasiye nede ahlaki vicdana sığmaz. Belediye çalışanlarımız Bolu’nun emrindedir. Senin şahsi ve dünyevi emellerine alet etmeni asla kabul etmiyor, Belediye personelimizin her daim yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz” ifadesini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler