Akgül'e önemli görev

Akgül'e önemli görev Akgül'e önemli görev
A- A+
Reklam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin isteği doğrultusunda yapılan Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 6 ili kapsayan Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katılan Genel Merkez Heyetinde, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de yer aldı.

Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Ağrı ve Iğdır illerinin İl Başkanları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanları, Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları ve Türkav Başkanlarının katıldığı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı, bugün Van’da gerçekleştirildi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi MHP’nin bölgedeki Teşkilatlarıyla önemi toplantı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç başkanlığında gerçekleştirilirken, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün yanı sıra MHP Genel Sekreter Yardımcısı, MYK ve MDK Üyelerinden oluşan 8 isim Genel Merkez Heyetinde yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler