Salı günü adaylık müracaatını yapacak

Salı günü adaylık müracaatını yapacak Salı günü adaylık müracaatını yapacak
A- A+
Reklam

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanlığı Aday Adaylığında CHP ve MHP’de sessizlik sürerken, AK Parti’de ikinci aday adayı Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol oldu. Dr. Selami Konyalıoğlu da aday adayı olacağını ilan etmesine karşılık AK Parti İl Başkanlığına resmi başvurusunu henüz yapmazken, Demirkol resmi başvurusunu 21 Kasım Salı günü yapacağını açıkladı.

Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığını 21 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00'te AK Parti Bolu İl Başkanlığına giderek yapacağını sosyal medya hesabından duyuran  Muhammed Emin Demirkol, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevinden de hafta başında istifa edecek

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Demirkol; “Değerli hemşerilerim; güzel Bolu'muza ve sizlere hizmetkâr olabilmek, siz değerli halkımızın dua ve desteğini alabilmek için yola çıkıyoruz.

21 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00'te Bolu Belediye Başkanlığı için AK Partimizden aday adaylığı başvurumuzu, İl Başkanlığımıza yapacağız.

Siz değerli büyüklerimi, kardeşlerimi, kıymetli hemşerilerimi her zaman olduğu gibi aday adaylığı başvurumuzda da yanımızda görmekten memnuniyet duyarım.

Türkiye yüzyılında Bolu ruhuyla, hep birlikte, samimiyetle Bolu'muz için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

4 yorum yapılmış

  • Kurtuluş Topçuoglu (5 ay önce)
    Çok sevindik hepimize yardımları dokundu Çok çalışkan gece gündüz telefonlarımızı açtı Allah razı olsun Bolu için Bolunun hizmeti için en doğru isim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeniçağalı (5 ay önce)
    Allah yolunuzu açık eylesin sayın hemşehrim. Allah a emanet olun Bolu'-ya çok yakışacaksınız .
    0
    0
    Yanıtla
  • BOLU SEVDALISI (5 ay önce)
    KAZANACAK TEK ADAY. SAMİMİ VE DÜRÜST BİRİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa bey (5 ay önce)
    Helal olsun hocam. Tanju başkanın ulusal kavgalarindan sonra Bolu ya hizmet edecek gerçek Bolu sevdalısı bir aday çıktı. Akp partisi inşallah seni aday yapar. Tebrikler Muhammed hoca
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler