Albay Başkanı dostları yalnız bırakmadı

Albay Başkanı dostları yalnız bırakmadı Albay Başkanı dostları yalnız bırakmadı
A- A+
Reklam

Babası Halil Altındal’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Bolu sosyal hayatının sevilen ismi Mustafa Altındal’ı (Albay Tatü) sevenleri ve Bolulular en acılı gününde yalnız bırakmadılar.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Üyeliği görevinin yanında sevilen kişiliğinden dolayı Bolu esnafının Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası ve Köroğlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevlerini de kendisine emanet ettiği Albay Tatü’nün babasının cenazesine Bolu STK, Siyasi Parti, iş insanı ve meslektaşının yanı sıra çok sayıda Bolulunun yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda Oda Başkanı da katılım gösterdi.

Albay Tatü’nün babası Halil Altındal için Ankara’nın Güdül ilçesine bağlı Yeşilöz Mahallesinde gerçekleşen cenaze merasimine; Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Bolu’dan ve Türkiye’nin bir çok ilinden çok sayıda Birlik ve Oda Başkanı ile çok sayıda Bolulu katıldı.

Merhum Halil Altındal’ın cenazesi dün ikindi namazı sonrası kılınan Cenaze Namazının ardından Yeşilöz Mahallesi Mezarlığına defin edildi.

Cenaze sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Albay Tatü; “Kıymetli Babamın bu alemdeki hayatının son yolculuğunda Beni ve Ailemi yalnız bırakmayarak cenazemize bizzat katılan ve tüm iletişim araçları ve Bolu’nun seçkin Basın kuruluşlarımızın haberleri altına yorum yazarak başsağlığı dileyen, acımıza ortak olan, duaları ile Babamın ruhunu rahatlatan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun. Her fani gibi sizlerden dua bekleyen Babam için Dualarınızı esirgememenizi istirham ediyor, acımıza ortak olan herkese Şahsım ve Ailem adına minnet ile şükranlarımı sunuyorum” bu zor gününde yanında olan dostlarına teşekkür etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler