Carnaval Kids Hıghway Outlet'te açıldı

Carnaval Kids Hıghway Outlet'te açıldı Carnaval Kids Hıghway Outlet'te açıldı
A- A+
Reklam

Avrupa’da otoyol üzerinde hizmet veren en büyük alış veriş merkezi Hıghway Outlet, önemli markaları bünyesine katmaya devam ediyor.

Çocuk giyim üzerine profesyonelleşmiş kadrosu ile Carnaval Kids 13’ncü şubesi ile HighWay Outlet’te açıldı.

Carnaval Kids ürünleri, sağlık, güvenlik ve rahatlık durumuna göre %100 pamuk veya büyük çoğunluğu pamuk içeren kumaşlardan üretilmektedir. 

0-12 yaş grubu çocuklarınızın tekstil, ayakkabı ve aksesuar gruplarında tüm ihtiyaçlarını karşılayan Carnaval Kids, açılışa özel indirim fırsatları ile HighWay Outlet’te ziyaretçilerini bekliyor!

Dünyada ve Türkiye’de kaliteleriyle kendilerini ispatlamış ve sektörde isim yapmış birbirinden önemli markalarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten 

Hıghway Outlet bünyesinde yer almasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Carnaval Kids Mağazası Bolu Şubesi yetkilileri; “Açılışımıza özel indirimlerden yararlanmak için müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz. Keyifli alışverişler dileriz” dediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler