Allah aşkına salın Küçük Enişteyi, yolu yapsın

Allah aşkına salın Küçük Enişteyi, yolu yapsın Allah aşkına salın Küçük Enişteyi, yolu yapsın
A- A+

Çakmaklar Mezarlığı’nın ortasından 6 Mayıs 2022 tarihinde açılmaya başlayan yol açma çalışmalarına Mahalle Sakinlerinin verdiği tepkiyle başlayan süreç, tüm Bolu’nun şahit olduğu gibi ulusal basına kadar çıktı.

Mahalle Halkının, Atalarının mezarlarının kaldırılmadan yol açıldığı iddiasıyla başlattıkları tepkileri fırsat bilerek olay mahalline giden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, kameralar önünde şovlarını yaptıktan sonra bir daha ne Mezarlığa gittiler ne de gündeme getirdiler.

Bolu Belediyesi tarafından açılan yol ihtiyaç mıdır? Değil midir? Tartışıla dursun kavga gürültü ve karşılıklı şovlar eşliğinde açılan yol, kopartılan fırtınaya değmedi.

Mezarlıklar kaldırıldı mı bilinmez ama Bolu Belediyesi dediğini yaptı ve Çakmaklar Mezarlığının ortasından yolu geçirdi. Fakat yolun başında tam ortasındaki elektrik direği ise olduğu yerde duruyor. Yolda gelişi güzel yapılan kaldırım çalışması ise tam bir rezillik. Açılan yola asfalt dökülmezken, fiziki görünüm olarak yol, tarlayı andırıyor.

Milletvekili Aydın ve Başkan Yardımcısı Özdemir’in kameralar karşısında yaptıkları şovlar amacına ulaşarak ulusal basında gündem olurken, Çakmaklar Mahallesi sakinlerinin derdine çözüm olmadı. 

“Çakmaklar Mezarlığı hassasiyetiniz şovunuz kadar mıydı?” diye AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e tepki gösteren Mahalle Sakinleri; “Tosun Paşa” filmini aratmayan sahnelerin yaşandığı o gün, kameralara parmak sallayan Tellioğlulları ve Seferoğlulları neredesiniz? Şovunuzu yaptınız işiniz bitti mi? O zaman kimse bu “Küçük Enişte” Allah aşkına bir salın da yolumuzu yapsın” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler