Aman kalkma çocuk..!

Aman kalkma çocuk..! Aman kalkma çocuk..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Mira Su Akgüngör’e devretti. Koltuğu devralan Mira Su, koltuğun gerçek sahibi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın aksine belediye çalışmaları ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla ilgili bilgiler alarak, talimatlar verdi.
KIBRIS TATİLİNDEN GELDİ

Cumhurbaşkanı Adayı olmak için görev süresinin büyük bir bölümünü Ankara ve İstanbul yollarında geçiren Başkan Özcan, bu hayaline ulaşamamanın verdiği üzüntü sonrası kendisini attığı Kıbrıs’ın serin sularından nihayet Bolu’ya geldi.

Başkan Özcan’ın Kıbrıs tatilinde olması sebebiyle Bolu Belediyesi’nde her 23 Nisan’da gerçekleşen temsili koltuk devir teslim töreni, bu yıl bir gün gecikmeli olarak bugün gerçekleşti.

DEPREM YARDIMLARINI SORDU, BELEDİYEYİ ÇALIŞTIRMAK İSTEDİ

Deprem sonrası siyasi rant elde etmek için depremzedeleri dilinden düşürmeyen fakat bölge insanının yanında olunması gereken Bayramda kendisini Kıbrıs’ın kızgın kumsalları ve serin denizine atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın aksine, bu yıl koltuğunu devrettiği Orhan Gazi Ortaokulu 6/E sınıfı öğrencisi Mira Su Akgüngör, Bolu Halkının özlediği Başkan profilini kısa süreliğine de olsa gösterdi.

Başkanlık koltuğuna oturan Mira Su Güngör, Veteriner İşleri Müdürü’nü ve Park ve Bahçeler Müdürü’nü telefonla arayarak, yapılmasını istediği konular hakkında talimatlar verdi ve bilgiler aldı. Afet bölgesine yapılan yardımların organizasyonu ve bundan sonra yapılacak yardımlarla ilgili bilgi alarak talimatlar veren minin Mira Su’nun Başkanlıktaki performansını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da hayretle izledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler