Anahtarlar Tanju Özcan’a mı gidecek?

Anahtarlar Tanju Özcan’a mı gidecek? Anahtarlar Tanju Özcan’a mı gidecek?
A- A+
Reklam

Boluluların göz bebeği Boluspor’da yarın Olağanüstü Genel Kurul yapılacak olmasına karşılık, şuana kadar resmen bir ismin Başkan adaylığını açıklamaması; taraftarda, Boluspor yine belirsizliğe mi sürüklenecek endişesi yaratıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göreve gelmesi ile birlikte Bolu Belediyesi’nden Alaaddin Yılmaz döneminde sağlanan kaynaklar giderek azalırken, son iki yıldır hiçbir kaynak yaratılmamasının yol açtığı sorunlar içinde yapılacak kongrede, kimin Başkan olacağı merak ediliyor.

Başkan Abak’tan davet var

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz yıl yapılan kongre öncesi kendisine gerekli maddi desteği sağlayacağı sözü sonrası Başkan olan Savaş Abak’ın geçtiğimiz yıl Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte ceplerinden 50 milyon lira harcamaları sonrası rahat bir sezon geçiren Boluspor’da, gözler yeniden Savaş Abak’a çevrildi.

Tüm çağrılarına rağmen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan olumlu bir cevap ve söz alamayan Başkan Savaş Abak henüz Başkan adayı olduğunu resmen açıklamazken, taraftarlar birbirlerine “Savaş Başkan aday olmayacak mı?” sorusunu sormaya başladılar.

Buna karşılık dün yerel basına açıklama yaparak Kongreye delegeleri davet eden Başkan Abak; “Boluspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 17.30'da Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Bolu Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Yeni Yönetim Kurulu'nun 2023-2024 sezonu planlamasına hemen başlayabilmesi için tüm üyelerimizin ilk toplantıya katılıp çoğunluğun sağlanmasını temenni ve rica ediyoruz” dedi.

Gelecek yıl için yeni Yönetimin bir an önce oluşturulması gerektiğine dikkat çeken Abak, bu sözleriyle Bolusporlulara da bir anlamda uyarıda bulundu.

Tanju Özcan yine ortalıklarda yok..!

Boluspor’un ve bu yıl ligden düşen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımının elde ettiği başarılı sonuçlarda tribünlere gelerek şov yapan fakat kulüplerin yaşadığı sıkıntılı süreçlerde sırra kadem basan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gündeminde ise Bolu’nun göz bebeği Boluspor bulunmuyor.

Son günlerde “Ben Belediye Başkanıyım, Boluspor Başkanı değilim” diyerek Bolu Halkının kendisine yüklediği sorumluluktan kaçan Tanju Özcan’ın bu söylemlerinin yanlış olduğunu söyleyen Boluspor taraftarları, “Geçmişten bugüne Bolu Belediye Başkanları her zaman Boluspor’un doğal Başkanları olmuşlardır” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Tanju Özcan’ın, Bolu Halkının kendisine verdiği “Doğal Boluspor Başkanlığı” sorumluluğu ve görevinden kaçamayacağını ifade eden Boluspor taraftarları; “Dönemin Boluspor Başkanları kongrelerde Başkan adayı çıkmadığında Kulübün anahtarlarını yine dönemin Belediye Başkanları Sayın Necdet Gören, Sayın Yüksel Ceylan ve Sayın Alaaddin Yılmaz’ın masasının üzerine bırakmışlardır. Sayın Gören ve Ceylan da gereğini yaparak o zaman Kanunda izin verdiği için Kulübe Başkanlık yaparlarken, kanunen kendisi olamadığı için de Sayın Yılmaz da Kulübe yeni bir Başkan bulmuştur. Onlar nasıl görevden kaçmadılarsa, Tanju Özcan da bu görev ve sorumluluktan kaçamaz. “Ben Kulüp Başkanı değilim” diyerek bu işin içinden sıyrılamaz. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sorumluluğunu yerine getirmelidir yoksa bu taraftarın 8 ay sora yapılacak seçimlerde gereken cevabı kendisine vereceğinden hiç şüphesi olmasın” sözleriyle Tanju Özcan’ı Boluspor’a sahip çıkmaya davet ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler