Songül Akman'a zorunlu emekli mi?

Songül Akman'a zorunlu emekli mi? Songül Akman'a zorunlu emekli mi?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nde uzun yıllardır personelden sorumlu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Songül Akman, yol ayrımına geldi.

Necdet Gören döneminde Bolu Belediyesi’ne ait kreşte işe başladıktan sonra Yüksel Ceylan döneminde Personel Müdürü olarak görevlendirilen ve Alaaddin Yılmaz’ın ilk döneminde de bu görevini sürdüren Akman, ardından da bir dönem de farklı birimlerde Müdür olarak görev almıştı. Yılmaz’ın son döneminde yine önemli görevler alan Akman, Tanju Özcan’ın Belediye Başkanı olması ile birlikte yeniden Personelden Sorumlu Müdür olarak görevlendirilmişti.

Songül Akman’ın yıllık izinde olduğu ve izin bitiminde emekliye ayrılacağı bilgisine ulaşılırken, emeklilik kararında kendi isteğinden çok Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından emekli olması yönünde baskı yapıldığı iddiaları ise Bolu belediyesinde kulaktan kulağa dolaşıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Mazlum (10 ay önce)
    Personele müdürler vasıtasıyla emekli ol baskıları yaptıran müdüre hanım emekli mi oluyormuş. Hayırlı olsun. Tüm belediye çalışanlarından çok beddua ve ah aldı diye duyuyorum. Daha bu yetmez sanki. Adalet bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler