“CHP'nin Türker'i" Kılıçdaroğlu ile görüştü

“CHP'nin Türker'i “CHP'nin Türker'i
A- A+
Reklam

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oy oranını 2015 seçimlerine göre arttırarak CHP listesinden Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu’daki bazı eski CHP’lilerin kendisine yönelik “CHP’li değil” eleştirilerine rağmen, Genel Merkezde ilgi odağı olmaya devam ediyor.

CHP Teşkilatlarının içinde 40 yıldır aktif siyaset yapmışçasına kendisine karşı olan isimlere rağmen Bolu Teşkilatlarının büyük çoğunluğu ve Genel Merkez tarafından benimsenen Türker Ateş, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek, aradaki uyumu dosta düşmana gösterdi.

CHP’den geçici ihraç edilen ve telefon kulübelerinden dönmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medya paylaşımlarıyla mesajlar yollayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 28 Mayıs Seçimleri sonrası artan muhalif tavrının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş arasında başbaşa yapılan görüşmede neler konuşulduğuna dair bir açıklama yapılmadı.

Görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından kısa bir paylaşım yapan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş; “Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Sayın Genel Başkanımızın tüm Bolulu hemşerilerimize selamları var” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler