Bonzai operasyonu, 3 kişi tutuklandı

Bonzai operasyonu, 3 kişi tutuklandı Bonzai operasyonu, 3 kişi tutuklandı
A- A+
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik Bolu’da sürdürdükleri amansız mücadelede göz açtırmıyorlar. Son olarak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik olarak 2 Haziran günü yaptıkları operasyonda 3 kişiyi, bonzai adı verilen uyuşturucu madde ve silahla yakaladılar.

İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “M.Ç. ( 1996 doğumlu ), S.Ç. ( 1992 doğumlu ), O.G. ( 1989 doğumlu ) isimli şahısların üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada; 5 parça halinde toplam 1 kg 9 gr gelen sentetik kannobinoid(bonzai) maddesi , 1 adet tabanca, tabancaya ait 3 adet şarjör ve 41 adet dolu fişek, 2 adet ucu halka şeklinde metal boğma teli, 1 adet metal orak ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan M.Ç. isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti suçundan çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, S.Ç. VE O.G. isimli şahıslar hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” denildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler