“Ankara’yı, Bolu’ya taşıyacağım”

“Ankara’yı, Bolu’ya taşıyacağım” “Ankara’yı, Bolu’ya taşıyacağım”
A- A+

CHP 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş saha çalışmasına dur durak bilmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Bolu Belediye Meydanında Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen mitingde binlerce Bolulunun karşısına çıkan Ateş, meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti. 

“BOLU KARARINI VERMİŞ”

CHP 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş; “ Bolumuzda coşkuyla ağırladığımız 13’cü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu bağrına basan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bolu kararını, dün Bolu Belediye meydanına gelerek verdiğini gösterdi. Bizlere teveccüh gösteren desteklerini ileten herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

“ANKARA’YI BOLU’YA GETİRECEĞİZ!”

“Ben Türker Ateş olarak Bolu için gece gündüz istihdam ve ekonomik olarak Ankara’yı Bolu’ya taşıyacağıma söz verdim” diyen Ateş; “20 yıllık Ticaret odası başkanlığı dönemimde Bolu için birçok projede imzamız var. Daha da yenilerine hep birlikte imza atacağız. Ankara bürokrasisini çok iyi biliyorum. 14 Mayıs’tan sonra 13’cü Cumhurbaşkanı olarak seçeceğimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile projelerimizi paylaştık. Çok beğendiğini ve hemen başlanacağının sözünü aldık. Bolu gelişecek. Bolu’da istihdam artacak söz veriyoruz” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler