Reklam

“Türkiye Yüzyılı, dijitalin yüzyılı olacak”

“Türkiye Yüzyılı, dijitalin yüzyılı olacak” “Türkiye Yüzyılı, dijitalin yüzyılı olacak”
A- A+

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, Türkiye’de teknoloji dünyasında yaşanan değişimlere dikkat çekerek Türkiye Yüzyılı’nın dijitalin yüzyılı olacağını söyledi. 

Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretleri, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra gençlerle de buluşmaya gayret gösteren AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, AK Parti iktidarları döneminde, dijitalleşme alanında yapılan yeniliklerle vatandaşın hayatının kolaylaştırıldığını belirtti. 

Türkiye Yüzyılı’nda yeni projelerle teknolojiyi sadece kullanan değil, aynı zamanda üreten bir ülke olma hedefi doğrultusunda çalışacaklarını ifade eden Kazım Konak, hayatın daha da kolaylaşacağını söyledi. 

Dijital yüzyıla yerli ve milli çözümlerle gireceklerini vurgulayan Kazım Konak, başta bilgi ve iletişim teknolojileri olmak üzere teknoloji dünyasında hızlı değişimler yaşanırken, Türkiye'de de yeni ürün ve sistemler geliştirilerek kullanıma sunulduğuna dikkat çekti. 

“VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAMINI DAHA KONFORLU HALE GETİRECEĞİZ”

Konak, “AK Parti İktidarlarımız döneminde dijitalleşme her alanda vatandaşlarımızın refahının ve rekabetçiliğin korunması için öncelikli politika alanı haline getirildi. Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye vizyonuyla, yerli ve milli yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesi, milli yazılımların desteklenmesi, kritik altyapıların korunması gibi konular hep öncelik oldu. –e devlet ve siber güvenliğe özel önem verildi. Dijital devlet, siber güvenlik, büyük veri ve yapay zeka, blokzincir gibi yenilikçi dijital teknolojilerde gerçekleştireceğimiz atılımlarla, ülkemizi Dijital Türkiye hedefine ulaştıracak ve Dijitalin Yüzyılı’nda vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını daha kolay ve konforlu hale getireceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler