Reklam

“Onlar yerli ve milli olandan yana gurur duyamıyorlar”

“Onlar yerli ve milli olandan yana gurur duyamıyorlar” “Onlar yerli ve milli olandan yana gurur duyamıyorlar”
A- A+

Seçim arifesine girildiği şu günlerde, vatandaş siyasi tercihini çoktan yapmış görünüyor. “Laf değil, icraat” diyen vatandaş, AK Parti Bolu teşkilatı tarafından yapılan organizasyonla Bolu’ya getirilen Türkiye’nin yerli ve milli otomobilini görmek için Hükümet Meydanı’na akın etti. Devrim otomobili ile başlayan ve bir türlü hayata geçirilemeyen yerli otomobil projesine vatandaşın duyduğu hasret, meydana biriken yüzlerce insanın Togg’a sarılıp kucaklaması şeklinde yansıdı. Meydanda sık sık duygulu anlar yaşandı. Togg’u görmek için meydana gelen vatandaşların kalabalığı çekilen drone görüntülerine kaydedildi. Togg için Valilik önünde toplanan vatandaşa AK Parti 1’nci sıra milletvekili Yüksel Coşkunyürek hitap etti. 

“VARSIN ONLAR KISKANSINLAR”

Coşkunyürek konuşmasında; “Bugün, yapamazlar dedikleri, fabrikası nerede dedikleri, seri imalat nerede dedikleri, bunları İtalya’dan getiriyorlar dedikleri bugün Togg’umuz vatandaşımızla buluştu. Bugün akşama kadar Toog’umuzu burada duracak ve arabamızı görmüş, tanımış olacak. Varsın onlar kıskansın, varsın onlar kıskansın. Onlar yerli ve milli olandan yana gurur duyamıyorlar. Onlar Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı eserlerden guru duyamıyorlar. Rabbim onlara da nasip etsin,  Rabbim onlara da hidayet versin.  Biz bugün bu meydanda toplanacağız demedik. Biz burada toplanacağız demedik. Sadece arkadaşlarımız sosyal medyada bir paylaşım yaptılar ve işte sonuç ortada. İnşallah sizin sayenizde Bolu’dan 3 tane vekili İnşallah meclise gönderecek. Bu ülkenin hayali olan eserleri kazandırmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü buna yetecek, gücümüzde var, enerjimizde var, birikimimizde var ve Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Biz Cumhurbaşkanımıza Bolu’dan vereceğimiz oylarla yanındayız diyeceğiz İnşallah. Doğru zaman doğru adam, Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler