Özübek yetkililere seslendi

Özübek yetkililere seslendi Özübek yetkililere seslendi
A- A+

Farklı sendikalardan Türk Sağlık Sendikasına geçenlere ‘beyaz dilekçelerle iradelerinin ipotek altına’ alındığı yönünde iddiada bulunan Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek, yetkililere seslenerek, gereğinin yapılmasını istedi.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınlayan Türk Sağlık Sen Bolu Şube Başkanı Furkan Özübek; “Sendikal tarih boyunca attıkları her imza ile memurlara kaybettirenler, memurun ekonomisini mahvedenler imza konusundaki ayarsızlıklarına yenilerini ekliyorlar. Dün çalışanın cebine ellerini atmışlardı, bugün imzalı toplu beyaz dilekçelerle iradelerini ipotek altına almaya çalışıyorlar. Kamu çalışanlarının yaka silktiği bu güruh teveccüh Türk Sağlık Sen’e olunca ve il genelinde yetkiyi aldığımızı görünce toplu beyaz dilekçelerle istifaları geri almak için hukuk dışı bir işe kalkışmışlardır. Biz de üzerimize düşen görevi yapıp bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Ne çalışanın iradesini nede Sendikal mücadelemizi, emeğimizi hiç kimsenin keyfiyetine bırakamayız. Çeşitli oyunlarla yetkinin Türk Sağlık Sen’e yani gerçek sahibine geçmesine engel olamayacaksınız. Buradan yetkililere açıkça sesleniyoruz; Sendikal özgürlüğü engelleyen, çalışanın iradesine ipotek koyanlar ile ilgili gereğini yapın. Biz, Ankara dahil olmak üzere bu kişileri tüm yetkili mercilere şikayet edecek, gereğinin yapılmasını isteyeceğiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler