Devlet dönmek isteyen depremzedenin de yanında

Devlet dönmek isteyen depremzedenin de yanında Devlet dönmek isteyen depremzedenin de yanında
A- A+

Bolu Valiliği, memleketlerine geri dönmek isteyen depremzedelerin araç ve yol masraflarının karşılanacağını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından Bolu'ya gelen depremzedelerden memleketlerine geri dönmek isteyenlerin, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ve kaymakamlıklara müracaat etmeleri durumunda, uygun araçlarla ve yol masraf belgesi düzenlenerek gerekli imkan ve kolaylığın sağlanacağı ifade edildi.

Kendi araçlarıyla memleketlerine dönmek isteyen depremzedelerin, Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve kaymakamlıklarca oluşturulan müracaat noktalarına yol masraf belgesi için başvurabilecekleri vurgulandı.

Açıklamada, gittikleri ildeki müracaat noktalarına geldiklerini bildiren depremzedelerin masraflarını alabilecekleri, yol masrafı ödemelerinin ise Ziraat Bankası'na kimlik numaraları üzerinden yapılacağı belirtildi.

Bilet alan depremzedelere müracaat noktalarına başvurmalarının ardından bilet ücretlerinin, Ziraat Bankası'na kimlik numaraları üzerinden yatırılacağı kaydedilerek, maddi olarak güçlük yaşayan depremzedelerin ise Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve kaymakamlıklarda oluşturulan müracaat noktalarından geri dönüş biletlerini temin edebileceği bildirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler