Arzu Aydın yoğun ilgiden yürüyemedi!

Arzu Aydın yoğun ilgiden yürüyemedi! Arzu Aydın yoğun ilgiden yürüyemedi!
A- A+

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023 Genel Seçimlerinin tarihi 14 Mayıs 2023 olarak ilan edilince, Milletvekili Aday Adaylığı düşünen isimler bir anda çarşı, Pazar her tarafa doluştular.

Özellikle siyasete yeni girecek isimler kendilerini Halka anlatmak ve isimlerini duyurabilmek adına yoğun çaba içerisine girerlerken, siyasetin içinde var olan mevcut siyasiler de bir anda kendilerini bu uğraşın içinde buldular.

Bolu Halkı tarafından sahaya inmedikleri için eleştirilen AK Partili siyasilerden Bolu Milletvekili Arzu Aydın da geride bıraktığı 5 yılda yoğun çalışma temposu içinde ihmal ettiği Bolu Halkıyla bu süreçte buluşmaya özen gösteriyor.

AK Parti Bolu Teşkilatları tarafından semt pazarlarına kurulan AK Nokta aracının programlarına Bolu’da olduğu zamanlarda katılmaya özen gösteren Arzu Aydın, buralarda yoğun ilgi görüyor.

Bugünlerde TBMM’deki önemli görevi olan Dilekçe Komisyonu’nun çalışması için İrlanda’da bulunan Aydın, yurt dışı programı öncesi Kültür Mahallesinde kurulan semt pazarında Bolulularla buluştu. Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a gösterilen ilgi nedeniyle çok ilginç görüntüler oluşurken, özellikle yolda gördüğü bir kadına sarılmak istemesine karşılık, kadının Aydın’ın bu hamlesine gösterdiği tepki ise dikkat çekti.

Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisi altında pazaryerinde dolaşmakta güçlük çeken Milletvekili Arzu Aydın, burada yaptığı geziden oluşan video klibini de sosyal medya hesaplarından yayınlayarak, kendisini eleştirenlere adeta nispet yaptı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Aydoğan (1 yıl önce)
    Şimdiye kadar nerdeydiniz seçim yaklaştı paçanız tutuştu tabi siz nankörsünüz size oy moy yok hırsızlar
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler