Kim bu Başkanlar?

Kim bu Başkanlar? Kim bu Başkanlar?
A- A+
Reklam

Bolu’da siyasi kulislerde iki gündür “anketçi Başkanlar” iddiası konuşuluyor. İlimizde yayın yapan yerel bir gazetenin yaptığı ankette; “Bolu’da kimi görmek istersiniz?” sorusu Bolulu vatandaşlara sorularak, cevabı arandı.

Genel Merkezleri izin vermediği için şuana kadar Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adaylıklarını açıklayamayan bir siyasi Partimizin Bolu il ve Merkez İlçe Başkanı ise bu durumu kendi lehlerine çevirerek, Genel Merkezlerine de “Bolu bizi istiyor” dedirtmek için, anket işini epeyce ciddiye almışlar.

Ankette üst sıralarda yer almak için özel bir ekip kurdukları iddia edilen il ve Merkez İlçe Başkanı, sabaha kadar ekibiyle ankete oy kullanmış. Ve sonuçta da ilk iki sırayı paylaşma başarısını elde etmişler.

Fakat aynı hesaplardan sürekli oy kullanarak anketlerinin maniple edildiğini fark eden anketi yapan Gazete Sahibi durumu fark edince, aynı hesaplardan atılan oyları sildiği iddia ediliyor.

Uyanık il ve Merkez İlçe Başkanı, anketi ciddi bir şekilde sonlandırmak isteyen gazete patronunun radarına takılırken, sıralamada ise sonlarda yer aldıkları iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler