Ateş sonrası Ergül mü?

Ateş sonrası Ergül mü? Ateş sonrası Ergül mü?
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Organ Seçimlerinin tamamlanması sonrası, görev dağılımları da yapıldı.

Türker Ateş’in yeniden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldığı yeni yönetimde en dikkat çeken görevlendirme ise Başkan Yardımcılığında yaşandı.

Geçmiş dönemde Meclis Başkanı olarak görev yaparken sürpriz bir şekilde bu görevi bırakarak Yönetim Kurulu Üyesi olan Halit Ergül’ün yeni Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiği görüldü.

Seçimler öncesinde BTSO Başkanı Türker Ateş’in 2023 yılında yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili aday adayı olacağını iddia ettiğimiz haberimizi hatırlatan bu görevlendirme halef selef iddialarını da gündeme getirdi.

Görev yaptığı 4 dönemde de BTSO Başkanlığında siyasi bir tavır göstermeden taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Türker Ateş’in parti ismi söylenmeden Bolu’da aday adayı olması beklenilen en güçlü isimler arasında adı geçiyor. Bu görevlendirme ise Türker Ateş’in seçimler nedeniyle istifa edeceğinden dolayı Halit Ergül mü yeni BTSO Başkanı olarak hazırlanıyor iddialarını da beraberinde getirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler