Bana, fırıldaklığın resmini yapabilir misin Abidin?

Bana, fırıldaklığın resmini yapabilir misin Abidin? Bana, fırıldaklığın resmini yapabilir misin Abidin?
A- A+
Reklam

CHP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak, sosyal medya hesaplarından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yönelik göndermelerine devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından bir dizi sorular sorarak Tanju Özcan’dan cevaplamasını isteyen İlkay Bayrak, dün akşam yaptığı paylaşımla yeni bir göndermede bulundu.

Tanju Özcan’ın; kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilmesi sonrası “Atatürk’ün koltuğundan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kaldırmak için yürüyeceğim” diye 3 Temmuz’da yapacağı Ankara yürüyüşü hakkında açıklamalarda bulunmasına göndermede bulunan CHP’li Meclis Üyesi İlkay Bayrak; “Bana, fırıldaklığın resmini yapabilir misin Abidin?” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi Bolu’ya miting yapmak için gelen Kılıçdaroğlu için Bolu Belediyesi binasına; “Yüzyılda bir Kemal gelir… Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu’muza Hoşgeldiniz” sözleri yazılı pankart asan Tanju Özcan’ın bu pankartını sosyal medya hesabından tekrar paylaşan CHP’li Bayrak; ““Bana, fırıldaklığın resmini yapabilir misin Abidin?” diye sordu.

Papa’ya cevabı var, İlkay Bayrak’a yok

Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yönelik yaptığı sosyal medya tasarımları ve sorduğu sorularla gündeme gelen CHP’li Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İlkay Bayrak, bugüne kadar sorduğu hiçbir soruya cevap alamadı.

Hristiyan Âleminin ruhani lideri Papa’dan Cübbeli Ahmet Hoca’ya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na kadar herkese verecek cevabı olan Tanju Özcan, İlkay Bayrak’ın sorularına ise tek bir cevap veremedi.

Boluspor geçmiş dönem Başkanı Abdullah Abat’ın ardından İlkay Bayrak’ın da sorularını cevapsız bırakan Tanju Özcan’ın cevapsız bıraktığı sorular şu şekilde;

“Ben de bir CHP'li olarak şeffaflık adına soruyorum.

Kiralık araçlar özel işlerde de kullanılıyor mu? 

13 Nisan 2019 tarihinde Bolu Belediyesinin resmi internet sayfasında paylaştığınız üzere geçmiş dönemde gereksiz kiralanan araçların iadesini gerçekleştirerek 1 buçuk milyon liranın üzerinde tasarruf hedeflenmiştir. Bolu Belediyesinde o tarihte kaç tane kiralık araç vardı, bugün kaç tane kiralık araç var? Bu araçların takibi yapılıyor mu? Yoksa siz dahil herkes bu araçları özel işlerinde de kullanıyorlar mı?

Projeleriniz yalan mıydı?

Adaylık sürecinizde mahalle mahalle gezerken tanıttığımız projelerin birçoğunu 4 yıl geçmesine rağmen gerçekleştiremedik. Bununla ilgili açıklamanız nedir? Bunlar yalan mıydı ve bilmeden biz de sizin yalanlarınıza ortak mı olduk?

Sosyal medya fenomeni mi olmak istiyorsun?

Proje Başkan Yardımcınıza da zamanında sorduğum bir soruyu size de sormak istiyorum. Sosyal medya fenomeni mi olmak istiyorsunuz yoksa Belediye Başkanı mı?

Neden Cumhur İttifakı adayını desteklediniz?

Siz ve avaneleriniz Milletvekilliği seçimlerinde bilerek ve isteyerek MHP Milletvekili adayına açık destek verdiniz. Hadi bu hainliği sizden zaten bekliyordum da neden Millet İttifakı Ortağı adayını desteklemediniz de gittiniz Cumhur İttifakı ortağı adayını desteklediniz?

Geçmiş dönemin hesabını neden sormadınız?

Sizi seçen insanların en büyük beklentisi, geçen dönemin hesabını sormaktı ve yargıya taşımaktı? Bunu ısrarla neden yapmadınız?

Eczacı arkadaşınıza neden cevap veremediniz?

HDP, PKK hatta Papa'ya bile gider yaptınız ama size ağır ithamlarda bunan Eczacı arkadaşımıza gecenin ikisinde sosyal medya hesabına yazdığınız ve sonradan sildiğiniz yorum dışında neden cevap veremediniz?

Köroğlu Kooperatifi'nde neler oluyor?

Paralar nereye gitti?

İlk zamanlarda belediyenin kasasını doldurdum diye övünerek anlatırken bugün belediyenin ekonomik sıkıntıları ayyuka çıkmıştır. Geriye dönüp baktığımızda vaat ettiğimiz projeleri de gerçekleştirmediğimize göre bu paralar nereye gitti?

İçinden bile sövmeyi aklından geçirme

Son olarak saat ilerledi belki alkol almışızdır, bu aralar ağzını da bozdun. Bunları okurken içinden bile sövmeyi aklından geçirme. Kulağıma gelir seni 6. Kattan aşağıya silkelerim.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler