Başkan Efe'ye bir teşekkürü çok gördü

Başkan Efe'ye bir teşekkürü çok gördü Başkan Efe'ye bir teşekkürü çok gördü
A- A+
Reklam

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin yoğun emeği ve gayretleri sonucu ilçesine kazandırdığı Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarının tamamlandığını AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner duyurdu.

İlçe turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak ve şehir merkezine yeni bir kimlik kazandıracak olan Yöresel Ürünler Pazarı ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın desteği ile Dörtdivan Belediyemiz tarafından yapılan Yöresel Ürünler Pazarı Projesi tamamlandı. Merkez Camii çevresindeki eski dükkanların yıkılarak belediye arkasına yapılan 33 yeni işyeri hak sahiplerine teslim edildi. Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarı, devletimiz ve belediyemizin katkılarıyla modern ve daha kullanışlı bir hale kavuşturuldu. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerimi kullandı.

2023 yılında yapılacak Genel Seçimlerde aday adayı olması beklenilen Suat Güner, basında yer bulabilmek için Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe üzerinden PR çalışması yaptı. Bolu’nun siyasi gündeminden uzak kalan ve Bolu’nun sorunlarına yönelik bugüne kadar açıklama yapmaktan kaçınan Güner, yaptığı paylaşımla belki de en az emeği olan Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarını sahiplendi.

Sosyal medya hesaplarını katıldığı düğün dernek etkinlikleri, cenaze ve taziye ziyaretleriyle hatıra fotoğrafı paylaşma platformu olarak kullanan Güner, son aylarda Bolu’ya kazandırdığı bir yatırım gibi lanse ettiği paylaşımında da sınıfta kaldı.

Eski işyerlerin yıkılması için hak sahipleriyle yoğun mesai ve ikna turları yapan, ortaya çıkan yeni dükkanlardan alan hak sahiplerini de yeni işyerleriyle ilgili memnuniyetsizlikleri için görüşme trafiğinde olan, Dörtdivan Yöresel Ürünler Pazarının projesinin onaylanması için günlerce Bakanlıkta adeta yatan, Bolu Milletvekillerini sürekli rahatsız ederek projenin sonuçlandırılmasını sağlayan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye Başkan Güner, paylaşımında bir teşekkürü çok gördü.

Güner; Bolu Milletvekillerinin de projeye olan katkı ve gayretlerini de yok saydığı paylaşımında ise en büyük haksızlığı Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye yaptı. İl Başkanı Suat Güner’in bu paylaşımı başta Dörtdivanlılar olmak üzere birçok Boluludan tepki aldı. 

Resim Altı: Yaklaşık 3 yıl Dörtdivan'a Yöresel Ürün Pazarı kazandırmak için gece gündüz mesai harcayan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye, paylaşımında AK Parti İl Başkanı Suat Güner bir teşekkürü çok gördü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler