Başkan Özcan Milli Takıma çağrıda bulundu

Başkan Özcan Milli Takıma çağrıda bulundu Başkan Özcan Milli Takıma çağrıda bulundu
A- A+

UEFA Disiplin Kurulu, Avusturya - Türkiye maçında attığı golden sonra bozkurt işareti yapan milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi.

Kararın açıklanmasıyla birlikte tüm sporseverler tepki gösterirken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan da tepki gecikmedi.

UEFA tarafından verilen cezayı kınayan Başkan Özcan, Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğini söyledi.

Cezaya tepki gösteren Özcan; “Merih Demiral’a verilen cezayı şiddetle ve nefretle kınıyorum! Bu cezayı engelleyemeyen Futbol Federasyonunu lanetliyorum. Size söz Merih Demiral’ın BOZKURT işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım!!!” ifadelerini kullandı.

Ardından da Milli Takım oyuncuları ve çeyrek finalde Türkiye-Hollanda maçını seyredecek Türk taraftarlarına çağrıda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “BOZKURT işareti Türk Milletinin sembolüdür! Herhangi bir siyasi partinin tekelinde değildir! Hollanda maçında protesto amaçlı tüm futbolcuların İstiklal Marşı sırasında BOZKURT işareti yapmalarını bekliyorum! Taraftar için de bu çağrım geçerlidir! Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler