Yeni Müdürün imrenilecek başarı hikayesi

Yeni Müdürün imrenilecek başarı hikayesi Yeni Müdürün imrenilecek başarı hikayesi
A- A+

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı'nın Riyad Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği görevine atanması sonrası yeni İl Milli Eğitim Müdürü kim olacak sorusunun cevabı belli oldu. Ankara Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Bayram Güleç, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Geçtiğimiz günlerde, 2020 yılından beri Bolu’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Cemil Sarıcı, Riyad Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği’ne atanmıştı. Sarıcı’dan boşalan Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü, Müdür Yardımcısı Bayram Güleç getirildi.

Meslek hayatına Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak başlayan Güleç, okul Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüklerindeki başarılı performansı nedeniyle meslek hayatının 13’ncü yılında Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı oldu. Çiçeği burnunda öğretmenken Ankara gibi metropol bir ilde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olma başarısını gösteren Bayram Güleç, bu makamda geçirdiği 12 yıllık tecrübesiyle Bolu’da eğitimde beklenilen patlamayı yapması için ilimize İl Müdürü olarak atandı.

Bayram Güleç Kimdir?

1965 Hatay Yayladağı’nda doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Yayladağı’nda tamamladı. 1989 yılında 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında Ankara Çankaya Ayrancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla aynı okulda ve Salih Alptekin İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı, Süleyman Uyar İlkokulunda, Kırkkonaklar Anadolu Lisesinde ve Kirami Refia Alemdaroğlu Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

17.12.2012 tarihinden bu yana Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini yapıyordu. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler