Başkan Özcan, Özlü'ye "Abilik" yapmaya devam ediyor

Başkan Özcan, Özlü'ye Başkan Özcan, Özlü'ye
A- A+

Bolu Dağı’nın isminin Düzce Dağı olması yönünde parlak bir fikir atarak yaptığı icraatlarla gündeme gelemeyince “boş polemiklerle” gündeme gelme yoluna giren Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye, ustasından cevap gecikmedi.

Yaşça kendisinden küçük olmasına karşılık, siyasette daha tecrübeli ve eski olması nedeniyle büyüğü olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tecrübelerini Özlü ile paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak Özlü’ye Bakan olmadığını hatırlatan Siyaseten Abisi Tanju Özcan, boş gündem oluşturmayarak, işine bakmasını tavsiye etti.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye, siyaseten Abi olmasının verdiği sorumlulukla tecrübelerine dayanarak son nasihatini veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Sayın Faruk Özlü Bolu dağı adı üstünde Bolu’nun dağıdır. Akıllı ol derken boşuna demedim! Artık Bakan değilsin.. Eski ilçemiz Düzce’yi kasabaya çevirdin! Bu başarısız hareketlerle AKP’nin kalesi olan Düzce’yi türkücüye kaybediyordun! Boş gündem oluşturma, işine bak!! Alırım elinden bak Akçakoca’yı! dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler