Başkan Özcan sermayenin emrinde

Başkan Özcan sermayenin emrinde Başkan Özcan sermayenin emrinde
A- A+

Bolu Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olarak kamuoyuna lanse edilerek 11 Kasım 2020 tarihinde temeli atılan ve 240 günde bitirileceği vaat edilerek Bolululara işyerleri satılan Belediye İş Merkezinde sadece Migros için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Hatırlanacağı üzere temel atma töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İş Merkezi’nin 240 gün sonra bitirileceği sözünü hem Bolu halkına hem de CHP’nin Genel Merkezi kurmaylarına söz olarak vermişti.

İş Merkezini 240 gün yani 8 ayda tamamlayarak teslim edeceği sözünü veren Başkan Özcan, aradan 780 gün geçmesine karşılık İş Merkezini bitiremedi. Özcan’ın sözüne güvenerek elindeki birikimini işyeri almaya kullanana Bolulular mağdur oldular.

Türkiye’nin ekonomik anlamda zor günler geçirdiği günlerde parasını döviz, altın ya da faize yatırmak yerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a güvenerek İş Merkezinden iş yeri alarak değerlendiren ve bir anlamda da paralarını buraya yatırarak Belediyeye destek olan 22 işyeri sahibi, verilen sözün tutulmasını bekliyor.

Halk arasında kullanılan “paranla rezil olmak” sözünü 26 aydır yaşayan işyeri sahiplerine ise halen sahibi oldukları işyerlerinin ne zaman teslim edileceğine dair bir taahhüt verilmiyor.

Buna karşılık iş merkezinin giriş katını cirodan %4 pay alma karşılığında ulusal zincir market olan Migros’a kiralayan Başkan Tanju Özcan, tüm imkanları bu işyerine seferber etti.

İş Merkezinin pencere doğramaları ve camları takılarak bitme aşamasında gibi bir algı yaratılmaya çalışılsa da Boluluların aldığı işyerlerinin içleri kaba inşaatıyla duruyor. Buna karşılık Migros verilen sözü yerine getirmek için o dükkanda diğer işyerlerinin aksine hummalı bir çalışma göze çarpıyor. 

İnce sıvası ve alçısı biten dükkanda sona gelinirken Başkan Özcan’ın Ocak ayı sonu gibi işyerini teslim etmeye çalıştığı, Mart ayında da marketin hizmete gireceği belirtildi. Migros’da inşaat halinde olan dükkanın girişine her yerden görülecek şekilde yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacağını Bolu Halkına duyururken, Başkan Tanju Özcan’ın sözüne güvenerek İş Merkezinden işyeri satın alan Boluluların ise sahipsiz bırakılması tepki çekiyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; Migros'a  yetiştirmeye söz verdiği işyerinde hummalı bir çalışma yaptırırken (Üstte) Bolulular tarafından alınan işyerleri ise halen kaba inşaatıyla duruyor (altta)

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler