Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımı

Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımı Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımı
A- A+
Reklam

AK Parti Genel Merkezinin düzenlediği ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Ekim ayında ilimizi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu söz verdiği tesisler, düzenlenen protokolle kayıt altına alındı.

Bolu’yu ziyaretinde her ilçeye bir spor tesisi yapma sözü veren Bakan Kasapoğlu, Bolu Valisi Erkan Kılıç’a da ilçelerin tesis ihtiyacını belirleme talimatı vermişti. 

Bolu Valisi Erkan Kılıç; İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile yaptığı çalışma sonrası hazırladığı ilçelere yapılacak tesislerin listesi Bakanlığa gönderildi. Bakanlığı onayından sonra ise süreç imzalanan protokolle başladı.

Bolu Merkez ve İlçelere yapılacak ve toplam maliyeti 163 milyon 450 bin lira tutacak tesislerin Bolu Halkına ve basına tanıtılması için bugün bir toplantı gerçekleştirildi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, İlçe Kaymakamları, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda yapılacak tesisler hakkında bilgiler verildi.

Törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Bolu’ya Cumhuriyet tarihinde yapılmış en büyük yatırımı kazandırdıkları için teşekkür eden Bolu Valisi Erkan Kılıç; 2023 yılı Yatırım Programına alınan projelerin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle yapılacağını söyledi. Vali Kılıç projelerin toplamda 163 milyon 450 bin liraya mâl olacağını ifade etti.

Bolu’ya 2023 yılında yapılacak tesisler şu şekilde;

-Yaşamkent Mahallesi Spor Kompleksi

-Sağlık Mahallesi Spor Kompleksi

-Bolu Merkezde 3 Adet Doğal Çim Yüzeyli Futbol Sahası Yapımı

-Spor Lisesine 250 Kişilik Spor Salonu

-İlimiz ve İlçelerde Halı Saha Yapımı

-Tenis Kortlarının Yenilenmesi ve 250 Kişilik Tribün Yapılması

-Mengen Spor Kompleksi

-Yeniçağa İlçesine Mahalle Tipi Gençlik Merkezi Yapılması

-Göynük İlçesine Mahalle Tipi Gençlik Merkezi Yapılması 

-Kıbrıscık 1 Adet Mahalle Tipi Gençlik Merkezi Yapılması

-Dörtdivan İlçesine Mahalle Tipi Gençlik Merkezi Yapılması

-Mudurnu 1 Adet Aydınlatmalı Basketbol-Voleybol Sahası ve Tenis Kortu Yapılması

-Karacayır Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna Bakım Onarım Yapılması

-Karacayır Mahallesi'nde Bulunan 4 Adet Futbol Sahasına 6'lı Soyunma Odası Yapılması

-Karacayır 2 Adet Futbol Sahasının Sentetik Çim Zeminlerinin Yenilenmesi

-Mudurnu Spor Salonu Bakım Onarım İşi

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler