Arzu Aydın sahalara indi

Arzu Aydın sahalara indi Arzu Aydın sahalara indi
A- A+
Reklam

TBMM’deki yasama görevi dışında Türkiye için hayati önem taşıyan Dilekçe Komisyonu yanında AK Parti Genel Merkezinin en kilit Başkanlığı olan İnsan Hakları Başkanlığında görev alan Bolu Milletvekili Arzu Aydın, yoğun mesaisi içinde Bolu’ya 2022 yılında 146 gün gelebilmiş ve 19 defa da kendisinden Bolu’da randevu isteyen vatandaşların bu isteğine cevap verebilmişti.

Ankara’daki yoğun mesaisi sonrası Aralık ayının son haftasında Bolu’ya gelen Milletvekili Aydın, önceki gün İl Başkanlığına gelerek vatandaşlarla 20’nci Halk Günü buluşmasını gerçekleştirdi.

AK Parti’de bir gelenek haline gelen Partilileri ile birlikte Bolu’nun caddelerinde esnaf ziyareti yaparak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelme konusunda 2022 yılında istenilen performansı gösteremeyen Milletvekili Aydın, yoğunluğundan dolayı Haziran ayına kadar Bolu’nun cadde ve sokaklarında Partilileriyle esnaf ziyareti gerçekleştirememişti. 

Bolu programına dün de yoğun bir şekilde devam eden Aydın, bundan önce 2022 yılında 7 kere gerçekleştirebildiği cadde ziyaretlerinin 8’ncisini dün yaparak, Bolu esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haziran ayında Aşağı Soku Mahallesi, Temmuz ayında İzzet Baysal Caddesi, Ağustos ayında bir kere daha İzzet Baysal Caddesi, Sümer Mahallesi ve Yukarı Çarşı, Eylül ayında Aşağı Çarşı Tüneli ve Şehitler Caddesi ve son olarak Karamanlı Mahallesinde esnaf ziyareti yapan Aydın, dün de Kılıçarslan Mahallesindeydi.

Kılıçarslan Mahallesinde bulunan bazı iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ile bir araya gelen ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bolu Milletvekili Arzu Aydın; Bolu için yaptıkları çalışmaları, Hükümetin icraatlarını anlatırken, vatandaşların da yeni yılını kutladı.

Her programa Partilileriyle katılmasına karşılık mütevaziliği ile ön plana çıkan Milletvekili Aydın’ın bu ziyaretinde yalnız olmayı tercih ettiği görüldü. Aydın, son ziyaretini ise Umutkent Mahallesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan dikiş kursuna gerçekleştirdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (1 yıl önce)
    Şimdilerde gelen siyasetçilere ve vekil olanlara Bolu olarak BU KADAR ZAMAN NEREDEYDİNİZ PANDEMİ , EKONOMİK DAR BOĞAZ ortalarda yoktunuz şimdi ne yüzle geldiniz demeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler