Bıçaklı saldırgan yakalandı

Bıçaklı saldırgan yakalandı Bıçaklı saldırgan yakalandı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makam odasının bulunduğu kata gelen ve Başkan Özcan ile konuşmak istediğini belirten bıçaklı saldırgan polis ekiplerinin müdahalesi sonucu gözaltına alındı.

Olay saat 11.30 sıralarında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makam odasının bulunduğu katta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, makam odasının önüne gelen H.H isimli şahıs Başkan Özcan ile konuşmak istediğini Sekreterlere söyleyerek, randevu talep etti. Başkan Özcan’la görüşme talebine olumsuz yanıt alan H.H. bunun üzerine yanında getirdiği bıçağı çıkararak, bağırmaya ve hakaretler savurmaya başladı. Makam katında bulunan sekreterlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Hakaret ve saldırıya devam eden H.H isimli şahıs daha sonra olay yerine gelen polis müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilen H.H. isimli şahıs, bıçağıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler