6 milyon lira değerinde kaçak sigara yakalandı

6 milyon lira değerinde kaçak sigara yakalandı 6 milyon lira değerinde kaçak sigara yakalandı
A- A+
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirleri ve kaçakçılara göz açtırmıyor.

Bolu’da başarılı operasyonlara imza atarak bir çok suç örgütüne darbe vuran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son olarak TEM otoyolunda bir kamyon içerisinde 6 milyon 232 bin 800 lira değerindeki 371 koli içerisinde kaçak sigara ele geçirdiler.

Bolu Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “21.12.2022 günü saat: 00:20 sıralarında İlimiz TEM Otoyolu İstanbul istikametinde seyir halinde iken kontrol amacıyla durdurulan G.B. (39) isimli şahsın sevk ve idaresindeki kamyonda yapılan aramalar neticesinde ele geçirilen 371 koli içerisindeki içleri tütün doldurularak kullanıma hazır sigara haline getirilmiş “TOUCH” ibareli toplam 6.232.800 (altı milyon iki yüz otuz iki bin sekiz yüz) adet dolu makarona el konulmuş, olayla ilgili olarak yakalanan G.B. isimli şahıs 21.12.2022 günü mevcutlu olarak adli mercilere intikal ettirilmek üzere gözaltına alınmış, şahıs 21.12.2022 günü çıkarıldığı adli mercilerce Adli Kontrol ve Yurtdışı Çıkış Yasağı şartı ile serbest bırakılmıştır. 

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler