En BABA Başkan Tanju Özcan

En BABA Başkan Tanju Özcan En BABA Başkan Tanju Özcan
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çok genç bir yaş olan 20 yaşında ticari hayata adım atan oğlu Can Özcan, ticari hayatının 2’nci yılında 2’nci şubeyi açmanın haklı gururunu yaşıyor.

EC Grup adıyla 14 Burada Alışveriş Merkezindeki şubelerinin ardından aynı zamanda Babası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eskiden Özel Kaleminde personel olan ortağı Engin Yirmili ile birlikte Hıghway Alışveriş Merkezinde 2’nci Şubesini açan Can Özcan, başarısıyla henüz 21 yaşında olmasına karşılık tüm gençlere örnek oluyor.

Dün Hıghway Alışveriş Merkezinde açılışı yapılan EC Grup’a ait 2’nci Şubenin açılış kurdelesini Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan keserken, oğlunun ticari hayattaki başarısıyla duyduğu gururu davetlilerle de paylaştı.

Kendisinin ilk döneminde oğlunun 2’nci şube açma başarısı gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın aksine yakın zamanda Bolu Belediye Başkanlığı yapan isimleri hatırladığımızda; 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Necdet Gören’in eczacı olan kızının mesleğini icra ettiğini, Yüksel Ceylan’ın 3 çocuğunun ise Belediye Başkanlığı döneminde hiçbir ticari faaliyette bulunmadıkları, 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz’ın iki oğlunun ise babalarının Belediye Başkanlığındaki ilk döneminde ticari faaliyette bulunmadıkları fakat ikinci dönemde özel eğitim kurumu ve kümes işi yaptıkları biliniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • hans müller14 (1 yıl önce)
    yüksel ceylan adam gibi adam dürüst kendisi gibi çocuklarıdaortak olan engin yirmilide dürüşt insan..heralde açacaklar bizimde babamız başkan olsa bizde açarız..bu başkanların çocuklarıda çoçuk yaşta iş adamı oluyor ya ..neyseki bu sadece esnaflık ya bazılarının haksız ihalelerle.iş insan oluşuda farklı...
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler