Bolu adına büyük başarı

Bolu adına büyük başarı Bolu adına büyük başarı
A- A+
Reklam

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) seçimleri sonuçlandı. Bolu’da turizm sektörünün öncü ismi olan Gazelle Resort &Spa ve Grand Kartal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül, TGA Yönetimine girme başarısını gösterdi.

Karadeniz Bölgesinden seçim yarışına giren Ergül seçim sonucuna göre 247 oy alırken,  rakibi Trabzon Oteller Birliği Başkanı Mustafa Dündar 140 oy aldı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesş olması nedeniyle görüşlerini Gazetemize açıklayan Gazelle Resort &Spa ve Grand Kartal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül; “Başta Bolumuz olmak üzere Karadeniz Bölgemizdeki illerimize daha fazla destek sağlayıp projelerini ürettirebilmek için aday olduğum bu yarışta sektör temsilcisi arkadaşlarımızın desteğiyle Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Öncelikli olarak illerimizin sorunlarını dile getirip, otellerimizin tanıtımlarına katkı sunmayı hedefliyorum. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetimi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ülkemizin turizmden hak ettiği payı alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bana destek veren başta Bolulu hemşerilerim olmak üzere tüm sektör temsilcisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

TGA’da otelleri temsil edecek isimlerin belirlendiği seçimlerde, bölgelere göre kazanan isimler belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre kazanan isimler şöyle:

Karadeniz Bölgesi: Halit Ergül

Akdeniz Bölgesi: Şükrü Cimrin

Akdeniz Bölgesi: Kaan Kavaloğlu

Akdeniz Bölgesi: Ahmet Özden

Ege Bölgesi: Tacettin Özden

Ege Bölgesi: Murat Tuğay

Doğu Anadolu Bölgesi: Emel Elik

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Özgür Çözgener

İç Anadolu Bölgesi: Semiz Zazaoğlu

Marmara Bölgesi: Çetin Ceylan

Marmara Bölgesi: İsmet Öztanık

Marmara Bölgesi: Muhterem Turantayla

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler