Reklam

Soruşturulduğu konulardan yeniden soruşturuluyor

Soruşturulduğu konulardan yeniden soruşturuluyor Soruşturulduğu konulardan yeniden soruşturuluyor
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın koltuğa oturduğu ilk günden bu yana en çok duyduğu kelime “Müfettiş”, en fazla gördüğü bürokratlar ise yine “Müfettiş” oldu. Geride bıraktığı 3.5 yıllık görev süresi zarfında hakkındaki suçlamalar ve şikayetler nedeniyle hemen hemen her ay Müfettişleri Bolu Belediyesinde misafir eden ve bazen Müfettişlere oda bulmadığı için Başkanlık katını komple onlara tahsis eden Başkan Özcan’a yine Müfettişler geldi.

Bolu Belediyesi’ne ait Tabiatın Kalbi Bolu Şirketindeki iş akitleri fesih edilerek işten çıkarılan 97 işçi ile ilgili geçtiğimiz yıllarda soruşturma geçiren Başkan Özcan, yine aynı konudan soruşturma geçiriyor. Bolu Belediyesi’ne gelerek gerekli incelemelere başlayan iki Mülkiye Müfettişi, incelemeleri sonrası oluşturacakları raporu İçişleri Bakanlığına sunacaklar.

Öte yandan siyasi kulislerde ise gelen müfettişlerin çokluğu artık espri konusu haline geldi. Başkan Özcan’ın kendisi hakkında şikayette bulunanlara teşekkür etmesi gerektiğini söyleyen siyasi çevreler, her ay gelen Müfettişler sayesinde Bolu Belediyesi’nin en şeffaf ve en güvenilir Belediyeler arasında ilk sıralarda yer aldığı şakası yapılır hale geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler