Zabıtada şikayetini geri çekti ama şov yapmadan

Zabıtada şikayetini geri çekti ama şov yapmadan Zabıtada şikayetini geri çekti ama şov yapmadan
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makamının bulunduğu katta kendisine verilmemesi sonrası ortalığı birbirine katan ve polis tarafından etkisiz hale getirdikten sonra üzerindeki bıçakla gözaltına alınan Hakan A. İsimli vatandaş, dün çıkarıldığı Mahkemece tutuklanmıştı.

Dün basına yansıyan haberlerde Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şikayetçi olmamasına karşılık tehdit edildiği için bir Zabıta Memurunun şikayeti nedeniyle tutuklanan Hakan A.’ya tepkiler yağarken, bir çok vatandaş da yaşadığı ekonomik sebeplerden dolayı kimseye zarar vermeden böyle bir olaya neden olan şahsın tutuklanmasını ağır bir karar olarak değerlendirmişlerdi.

Kamuoyundan gelen tepkiler sonrası 

Olayı ilk dakikadan itibaren kendisine reklam malzemesi haline getiren, apar topar basın toplantısı düzenleyerek mağdur rolü ile kameralar karşısına geçen ve ekonomik sıkıntılar yaşayan bir garip pazarcı esnafının yaşadığı sinir boşalması sonrası yaptığı olayı “PKK ve terör örgütlerinden tehdit alıyorum” ile kurgulayarak adeta şov yapan Başkan Tanju Özcan’a tepkiler yağdı.

Gelen tepkiler sonrası kendisine yapılan eleştirileri azaltmak için Pazarcı Hakan A.’dan şikayetçi olmadığını sosyal medya üzerinden bolu, tüm Türkiye’ye ve hatta dünyaya duyurdu. Dünkü haberlerde şikayetçi olmadığı söylenilen Tanju Özcan’ın var olan şikayetini mi yoksa olmayan şikayetini mi geri çektiği bilinmez ama gerçek olan Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına bugün bir dilekçe gönderdi.

Konu ile ilgili Başkan Özcan yaptığı sosyal medya paylaşımında; “Dün başkanlık makamımıza saldırı sonucu tutuklanan şahsı; ailesinin ve çocuklarının mağdur olmaması için, onların ricalarını kırmayarak ve pişman olduğunu düşünerek “şikayetçi olmadığıma dair” dilekçeyi Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderiyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

Zabıta da çekmiş ama davul zurnasız

Öte yandan Hakan A. Adlı kişinin dün basına düşen haberlerde, tutuklanmasının sebebi olarak gösterilen Zabıta Memurunun şikayetçi olması olarak ifade edilmişti. Edindiğimiz bilgilere göre şikayetçi olan Zabıta Memuru bugün Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçe ile şikayetini geri çekti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler