Bolu Halkını yine yok saydılar

Bolu Halkını yine yok saydılar Bolu Halkını yine yok saydılar
A- A+
Reklam

Bolu Valiliği tarafından bugün düzenlenen tanıtım toplantısına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yine davet edilmedi.

Özellikle Bolu Milletvekillerinin katıldığı programlara davet edilmediği gözlenen Başkan Özcan, 3 Ekim’de Bolu’yu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katıldığı resmi programlara da davet edilmemişti.

Bolu Halkının oyları ile seçilen ve 5 yıl boyunca kimsenin keyfiyetine kalmadan “Şehrül Emin” olarak görevlendirilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a karşı yapılan bu saygısızlık, Bolu Halkının da tepkisine neden oluyor.

Bolu’daki tüm Belediye Başkanlarının davetli olduğu ve Başkan Özcan’ın sorumluluk sahası içinde olan Bolu Merkezde yapılacak spor tesislerinin tanıtım toplantısına edindiğimiz bilgi doğrultusunda, toplantıyı düzenleyen Bolu Valiliği tarafından davet edilmemiş.

Şimdi merak edilen konu ise; Bolu Halkının helal oylarıyla seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın nezdinde temsil ettiği Bolu Halkını yok sayarak, programa davet etmeme saygısızlığını, Bolu Valisi Erkan Kılıç mı yoksa Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü yaptı?

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler