Başkan Özcan'ın hedefindeki Muhtar kim?

Başkan Özcan'ın hedefindeki Muhtar kim? Başkan Özcan'ın hedefindeki Muhtar kim?
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu akşam gerçekleşen Bolu Belediyesi Ekim Ayı 1'nci Meclis toplantısında Bolu'daki genç bir mahalle muhtarına sitem dolu sözlerle eleştiride bulundu.

Sitem ettiği Muhtarı “enteresan biri” olarak tanımlayan Başkan Özcan; “Enteresan bir Borazanlar Muhtarımız var. Bunu artık canıma tak ettiği için söylüyorum. Yok konum oluşturuluyor Belediyeye gideceğim, yok Park ve Bahçeler Müdürüne hakaret, yok Başkan Yardımcılarına hakaret. En sonunda da Beni, Valiliğe şikayet etmiş. Gerekçe ne; Ben, Borazanlar Mahallesine hizmet etmiyormuşum. Genlerin siyasette olmasına önem veriyorum , destekliyorum da. Ama genç olmakla, çocukça davranmak farklı şeyler. Borazanlar Mahallesi, Benim mahallem, ben orada oturuyorum. AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Nadi Abi ile komşuyuz. Başkan Yardımcım Süleyman Bey orada oturuyor. Borazanlar Mahallesi, benim Bolu'da en yüksek oy aldığım üçüncü mahalle. Böyle çocukça davranışlar hiç hoş olmuyor" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler