Başkan Tanju Özcan'a Bodrum'da sevgi seli

Başkan Tanju Özcan'a Bodrum'da sevgi seli Başkan Tanju Özcan'a Bodrum'da sevgi seli
A- A+
Reklam

Her gittiği kentte sevgi gösterileriyle karşılanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bodrum’da da ilginin odağındaydı.

Bodrumspor-Dyorex Boluspor maçını izlemek için Bodrum’a giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bodrumluların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın misafiri olarak Bodrum’da bulunan Başkan Özcan, stada girmesiyle birlikte tribünlerden gelen sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Bu ilgiye karşılıksız kalmayan Başkan Özcan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte tüm tribünleri gezerek, Bodrumsporlu taraftarları selamlayarak ilgi ve sevgi gösterilene karşılık verdi.

Bu anları sosyal medya hesaplarından da video olarak paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “
Bodrumspor deplasmanındayız. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras ve tüm Bodrumlu hemşerilerimize ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler