Fidan ve Özak sosyal medyada birbirine girdi

Fidan ve Özak sosyal medyada birbirine girdi Fidan ve Özak sosyal medyada birbirine girdi
A- A+
Reklam

Geçmiş dönemlerde İl Genel Meclisi Üyeliği de yapan AK Parti Bolu Merkez İlçe eski Başkanı Erol Özak ve Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan arasında sosyal medya üzerinden sert tartışma yaşandı.

Bolu Ziraat Odası’nın icraatlarını eleştiren Özak yaptığı paylaşımda; Bolu'da Ziraat Odası, Mısır Kurutma Tesisini açmadı. Mısır kurutma yapılamıyor. Ziraat Odasının PTT yanındaki binası yaklaşık altı yıldır boş duruyor. Kira gelirinden Ziraat Odasının zararı yaklaşık bir milyon beş yüz bin TL. Dört yıldır mısır kurutma tesisine doğalgaz bağlatılamadı. Bolulu çiftçilerimiz bunu hak etmiyor. Yazık Bolu için büyük kayıp” ifadeleriyle Başkan Hakkı Fidan ve Yönetimini eleştirdi.

Bu eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan da ard arda Erol Özak’ın paylaşımının altına iki yorum yazdı. 

Fidan ilk paylaşımında; Boş konuşma, herkes senin ne adam olduğunu biliyor. Biz Ziraat Odası olarak her zaman çiftçinin yanındayız. Mısır Kurutma Tesisi açıldığında dökme gazın tonu 4000 ₺ idi. 2021 yılı sonunda tonu 6000 ₺ ile sezon kapatıldı. Son gelen enflasyon ile bütün fiyatlar %500 zamlandı. Şu an dökme gazın ton fiyatı 30000 ₺ civarında. O yüzden Ziraat Odası kurutma yapamaz duruma geldi. Sende sosyal medyadan boş konuşuyorsun, insanlar seni adam sanıyor. Herkes bildiği iş hakkında yorum yapsın. Biz çiftçinin yanındayız. Daha önceki yönetimleri de gördük. Yaptığın paylaşım asılsız ve iftiradır. Ayrıca Aksa ile doğalgaz anlaşması imzalandı. En yakın zamanda doğalgaz bağlanacaktır” İfadelerini kullandı.

Ardından Özak’a cevap vermeye devam eden Başkan Hakkı Fidan bir paylaşım yaparak; “Boş konuşma, herkes senin nasıl adam olduğunu biliyor Erol Özak. Ziraat Odasının PTT yanındaki yer hakkında yorum yapmışsın. Yaptığın yorum asılsız. Öztürk yemek bizim kiracımızdı. Kendisi yemek işini bıraktı ve akabinde pandemi başladı. İki seneden fazla sürdü. İnsanlar ne yapacağını şaşırdı. Bize çok kiracı geldi. Bizim şartlarımıza uygun olmadığı için kiraya vermedik. Bizde öncelik Ziraat Odasının menfaatleri gelir. Ziraat Odası olarak para batırmaya gelmedik. Önceki yönetim kiracılarından hala üç yüz bin TL alacağımız var. Sen onun hesabını sor eski yönetime. İftira atarak çiftçilerimizin ve kamuoyunun kafasını karıştırma. Adam Ol” yorumunu yazdı.

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan’ın kendisine biraz da sert bir seviyede verdiği cevaplar sonrası son yorumu yapan AK Parti Bolu Merkez İlçe eski Başkanı Erol Özak; “Ben hiç boş konuşmam, durum bu. Birilerinin seviyesine de inmem diyerek tartışmaya son noktayı koyduğu beklenirken bir cevap daha yazan Fidan; “Herkes senin ne kadar seviyesiz olduğunu biliyor bir şey söylememe gerek yok” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler