“Başkancılık oynayan zavallı”

“Başkancılık oynayan zavallı” “Başkancılık oynayan zavallı”
A- A+
Reklam

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası başta Bolu olmak üzere depremden etkilenmeyen 70 ilde yaşayan vatandaşların tek gündemleri deprem oldu.

Özellikle Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde bulunan Bolu’da insanlar olası bir merkez üssü Bolu olacak depremde kentteki yapı stokunun nasıl tepki vereceğini, 1999 öncesi yapılan binaların şiddeti 6 ve 6 üstü olacak deprem sonrası ayakta kalabilecek güçlerinin olup olmadığını, 1999 depremi sonrası Bolu’da yapılan yeni binalarda bir sıkıntı olup olmadığını ve hastaneler başta olmak üzere kamu binalarının durumunu her ortamda konuşur oldu.

Beklenen olası deprem öncesi bir araya gelerek Bolu Halkının konuştuğu ve tedirginlik yaşadıkları vatandaşın hayatını ilgilendiren konuları masanın etrafında bir araya gelerek konuşması gereken Bolulu siyasilerin gündeminde ise yine Bolu yok.

Haziran ayında yapılması olası Genel Seçimler öncesi özellikle AK Parti ve CHP Genel Merkezlerine ve partili seçmelerine twitter üzerinden göz boyayan açıklamalar CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Partili Bolu Milletvekili Arzu Aydın, yine siyasi nezakete ve ülkenin içinde bulunduğu yas havasına yakışmayacak paylaşımlar yaparak, Genel Merkezilerine ve Partililerine selam gönderdiler.

Başkan Özcan’ın hedefinde Soylu var

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın kendisiyle ilgili “Askıda Konserve” kampanyasına yönelik yaptığı paylaşımları görmezden gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın paylaşımlarının hedefinde bu sefer İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; şahsi sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun deprem felaketinden birkaç ay önce yayınladığı videoyu paylaşarak “Video ne güzel bir alet değil mi?” ifadelerini kullanmıştı. Paylaşılan videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da depremle ilgili eleştiride bulunan vatandaşlara karşı ifadeleri ve deprem felaketinde mal ve can kaybı yaşayan vatandaşların söylediği sözlerde bulunurken Bolu Belediye Başkanı Özcan, profil fotoğrafını da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 9 Kasım 2022 tarihinde ülke genelinde gerçekleştirilen ‘çök kapan tutun’ tatbikatı sırasında çektirdiği bir fotoğrafı ile değiştirdi.

“Başkancılık oynayan zavallı”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan paylaşımlar yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’dan yanıt gecikmedi.

Yıllar sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a “Malum Şahıs” demeden ismini kullanan Aydın’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı yanıtta; yerel basında yer alan Yöresel Ürünler Pazarı’nın çökmesi haberini de ekleyerek, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya aklınca saldıran Tanju Özcan'ı siz fazla tanımazsınız.

Her yere maydanoz olmakta üzerine yoktur. İyi ya da kötü farketmez, kendisi hakkında konuşulsun onun için kafidir. Misal kendi beceriksizliğini hiç görmez. Aşağıdaki linke tıklarsanız, hayalim dediği binanın daha inşaat aşamasında nasıl çöktüğünü görürsünüz. İşi algı, gücü algı, sosyal medyada başkancılık oynayan zavallı” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler