Maçın galibi kardeşlik

Maçın galibi kardeşlik Maçın galibi kardeşlik
A- A+
Reklam

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremde zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için “Kardeşlik” maçı yapan Dyorex Boluspor ve Düzce Cam Düzcespor arasındaki müsabakaya, tüm Türkiye’ye örnek oldu.

Kırmız-beyaz ve kırmızı-lacivert renklerdeki taraftarların bir arada oturarak, 90 dakika boyunca kardeşlik mesajı verdikleri maç, amacına uygun olarak kardeşlik havasında geçti

Dyorex Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Düzce Cam Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ile birlikte statı dolduran binlerce futbolsever, karşılaşmanın sonunda yanlarında getirdikleri atkıları, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere saha kenarına bıraktılar.

Elde edilen gelirin tamamının depremzedelere bağışlanacağı kardeşlik maçında karşılaşmayı Dyorex Boluspor 54’ncü dakikada Sefa Kınalı’nın kaydettiği gol ile 1-0 kazandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler