Bolu’da 4222 kardeşimiz misafir

Bolu’da 4222 kardeşimiz misafir Bolu’da 4222 kardeşimiz misafir
A- A+
Reklam

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen asrın felaketi deprem sonrası Bolu’ya bölgeden bin 202 aile misafir olarak geldi.

Evleri yıkılan bin 202 depremzede aile Bolu Valiliği koordinasyonunda yurt, otel ve evlerde misafir edilirken, ilimize bugüne kadar 4 bin 222 depremzede vatandaşımızın misafir olarak geldiği resmi olarak açıklandı.

Bolu’ya gelen depremzede aileleri ise Bolu Halkı yalnız bırakmıyor. Başta Bolu Valiliği koordinasyonunda gelen aileler olmak üzere kendi imkanlarıyla Bolu’ya gelen ailelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için Bolu Halkı adeta birbiriyle yarışıyor.

Gelen misafirleri konakladıkları barınma alanlarında başta Bolu Valisi Erkan Kılıç olmak üzere AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner de ziyaret ederek, yakından ilgileniyorlar.

Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Solmaz Ana Aşevi’nde düzenlediği yemekle depremzede aileleri misafir etti.

Depremzede ailelerle yakından ilgilenen Özcan; “Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sağ kurtularak Bolu’ya gelen depremzedelerimiz ile Solmaz Ana Aşevi’mizde bir araya geldik. Elbette acılar çok taze… Ancak bu zor günleri hep birlikte aşacak, yaraları hep birlikte saracağız. Şehrimizde misafir ettiğimiz afetzede ailelerimizi asla yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler