Listede “beni unutmayın” çıkışları

Listede “beni unutmayın” çıkışları Listede “beni unutmayın” çıkışları
A- A+

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medya siyaseti yapmaya devam ediyor. Bolu’nun gündemindeki konular, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Partililere yönelik eleştiriler karşısında suskun kalmayı tercih eden Milletvekili Arzu Aydın, yaklaşan seçimler öncesi vites yükseltti.

Bolu’daki basın mensuplarıyla en son ne zaman bir araya gelerek, Bolu ve Bolu siyaseti üzerine bir toplantı gerçekleştirdiği bilinmeyen Bolu Milletvekili Arzu Aydın, gazetecilerin kendisine Bolu ile ilgili sorular sormasını engellemek için Bolu siyasetine kazandırdığı “twitter siyaseti”ne devam ediyor.

Genel Merkez yetkililerinin Milletvekillerinin twitter hesaplarını daha dikkatli incelediğini düşündüğünden olsa gerek Aydın, açıklamalarını sosyal medya platformlarından sadece twitter’dan yapmayı tercih ettiği iddia ediliyor.

Özcan’a cevap vermek 7 gün sonra nasip oldu

Geçtiğimiz Cuma günü Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın deprem bölgesine gönderilmek için Belediye şirketi Köroğlu Kooperatifinden yardımseverlere parayla konserve satması Bolu Valisi Erkan Kılıç tarafından engellenmesinin kamuoyunda yarattığı gündeme 7 gün sonra cevap verebilen Bolu Milletvekili Arzu Aydın, bu cevabını da yine twitter üzerinden vermeyi tercih etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın twitter hesabından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef alarak yaptığı paylaşımda; “Milletten yardım iste, kutuya koy. Onu al tekrar millete sat. Sonra burdan ahkam kes. PR için afeti bile kullanmaya çalışan yalan üstüne yalan, şov üstüne şov üstadı malum şahıs! Yeter artık, otur aşağıya, kes sesini! Yoksa sana birileri aynen şöyle der: "Bu eleştiri yapanlarla geçmişte beraber siyaset yaptığım insanlar var. Yazıklar olsun diyorum. Bu kadar ahlak düşkünü, zavallı, kötü insan bunlar. Hiç mi vicdanınız yok. Enkaz altında insanlarımız var, tokalaşsa ne olur, tokalaşmasa ne olur. Malum şahıs, sen akıllanmazsın!” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu da nasibini aldı

Dün akşam tüm ulusal kanallardan ortak yayınla gerçekleştirilen “Türkiye Tek Yürek” kampanyası hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisi tarafından “5’li Çete” olarak adlandırdığı bazı inşaat firmaları tarafından yapılan bağışları eleştirdiği twitter paylaşımına da ilk cevap AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’dan geldi.

Kılıçdaroğlu dün akşam kampanya ile ilgili olarak yaptığı paylaşımda; “Sevgili Beşli Çeteler, Bu akşamki bağış performansınız gözlerimi yaşarttı. Dekontları mutlaka saklayın; onları 418 milyar dolarlık borcunuzdan düşeceğim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımın altına cevap yazan Milletvekili Arzu Aydın ise; “Siyasi kaygıyla bağış yapıp ardından art niyetini yazıya döken şahsınıza söyleyecek söz bulmak istedim ama kifayet edecek kelime bulamadım sanırım bu fotoğraf sizi anlatmaya yeter” diyerek çöp kovası resmi koydu.

Ülkenin Ana Muhalefet Partisi liderini “çöp kovası”na benzeten Aydın’ın bu paylaşımı ise partili partisiz tüm kesimlerden tepki aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler