“Bazıları Bana komplo hazırlığında”

“Bazıları Bana komplo hazırlığında” “Bazıları Bana komplo hazırlığında”
A- A+
Reklam

Basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerle bir araya gelen CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çok önemli açıklamalarda bulundu.

“AK Parti ve MHP arasında ikincilik savaşı var”

Kendisinin yaptırdığı ankette oyunun %61.5 olduğunu, SONAR’ın yaptığı ankette ise oy oranının %60 olarak çıktığına vurgu yapan Başkan Özcan, seçimi kazanacağını söyledi. AK Parti ile MHP arasında ikincilik savaşı yaşanacağını iddia eden Özcan; “AK Parti ile MHP arasında ikincilik savaşı var. Ama hangisi ikinci olur bilmiyorum. Diğer partilerin adayları muhakkak saygın isimlerdir. Ama ikinci ve üçüncü AK Parti ve MHP olacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

“Çok çirkin ifadeler kullandıkları kulağımıza geliyor”

Seçim sürecinde yarış içinde oldukları AK Parti Bolu belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ile ilgili tespitlerde de bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP’nin Adayı Durak’ı uyardı.

Kendisiyle ilgili MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ve sahada seçim çalışmasına katılan MHP’lilerin kendisiyle ilgili çok çirkin ifadeler kullandıklarını ifade eden Başkan Tanju Özcan; “AK Parti’nin adayı şu ana kadar çok temiz bir kampanya yürütüyor. Kendisine söyleyecek şu aşamada bir şeyim yok ama maalesef aynı şeyi MHP’nin adayı ve ekipleri için söyleyemeyeceğim. Gittikleri yerlerde çok çirkin ifadeler kullandıkları kulağımıza geliyor. Ben buradan bir Abisi olarak kendisini uyarıyorum. Yapacaklarını anlatsın, başka bir adayı karalamaya çalışmasın” dedi.

“Hodri meydan”

Konuşmasının son bölümünde isim vermeden Bolu’da bazı siyasilerin kendisine yönelik komplo hazırlığı içinde olduklarını iddia eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisiyle ilgili bir şey bilip açıklamayanları da namert olarak ilan etti.

Başkan Özcan; “Bazılarının sandıkta beni yenemeyecekleri için bir komplo hazırlığı içinde olduklarını biliyorum. Hodri meydan. Ne biliyorlarsa benimle ilgili, bir an önce açıklasınlar. Açıklamayan namerttir. Ve bunu da şimdiden söylüyorum. Bakalım nasıl bir çirkin komplo ile karşımıza çıkacaklar” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler