Beklenen adaylık açıklaması geldi

Beklenen adaylık açıklaması geldi Beklenen adaylık açıklaması geldi
A- A+
Reklam

Bolu kamuoyuna ilk defa sitemizde yaptığımız haberle duyurduğumuz Bolu Er-Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Söbütay’ın 1 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği seçimlerine aday olacağı haberimiz sonrası gözlerin çevrildiği Söbütay, beklenen adaylık açıklamasını yaptı.

Toptan ve Parakende Gıda Grubu olan 1. Komiteden mevcut Başkan Türker Ateş ile aynı komitede Meclise girmek için yarışacak olan Söbütay’ın listesinde Köksalan Et’in sahibi Ahmet Köksalan ve Köfteci Hasan Restoranlarının sahibi Hüseyin Türkmen bulunuyor.

Bugün düzenledikleri basın açıklaması ile aday olduklarını açıklayan Söbütay, şirket olarak Batı Karadeniz’in tamamına hizmet verdiklerini ve çeşitli illerdeki ticaret odalarını sıkı takip ettiklerini dile getirdi.

Bolu Ticaret Odası’nda söz sahibi olmak istediklerini vurgulayan Ergün Söbütay, “Bildiğiniz üzere 1 Ekim’de seçimler var, bu seçimlerle ilgili gıda komitesinde iki arkadaşımla birlikte yola çıkmış bulunuyoruz. Öncelikle biraz kendinden bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 6 ilde Batı Karadeniz’in tamamında hizmet veren 125 personel ve 100 araçlık dağıtım ağımız olan büyük bir yapıyı şu anda idare ediyoruz. Bu anlamda Ticaret Odası’nda da söz sahibi olmak istiyoruz. Bu komiteye girerken biliyoruz biraz işimiz zor ama çalışarak onun üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Söbütay, çeşitli illerdeki ticaret odalarına kayıtlı olduklarını belirterek, “Bu konuyla ilgili 6 ilde hizmet vermemizden dolayı diğer ticaret odalarında da üyeliğimiz de var, o bölgelerdeki çalışmaları da çok yakından takip ediyorum. Oranın tamamıyla ilgili de Bolu için şehrimiz için daha faydalı işler yapmayı planlıyoruz. İnşallah Allah yolumuzu açık edecek buradan da güçlü bir şekilde kendi komitemizdeki arkadaşların bize teveccüh göstereceğine inanıyoruz, burada da başarılı olacağımızı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni bir değişim ve gelişim sürecinin fitili ateşlemek için Söbütay ve Köksalan ile birlikte 1. Grupta aday olduklarını söyleyen Köfteci Hasan Usta Restoranlarının sahibi Hüseyin Türkmen de ellerini taşın altına koyarak bu sorumluluğu aldıklarını belirtti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler