Bunun adı barbarlık

Bunun adı barbarlık Bunun adı barbarlık
A- A+
Reklam

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yayladan topladığı alıç ve böğürtlen gibi ürünleri satarak evine ekmek götürme kavgasında olan yaşlı kadın, bir kaç ahlaksız zabıta memurlarının hışmına uğradı.

Zabıta Memurları, Yaşlı kadının topladığı alıç ve böğürtlenlerin olduğu 6 kovanın bir kısmını alan bir kısmını da yerlere döktüler. Yaşlı Kadını da yanlarına alarak Zabıta Müdürlüğüne götürmek isteyen Zabıtalar, yaşlı kadının direnmesi ve çevredeki vatandaşların tepkisi sonrası olay yerinden uzaklaştılar.

Nedeni her ne olursa olsun ki tek derdi eve ekmek götürmek olan yaşlı bir kadına Zabıta Memurlarının yapmış olduğu tavrın hiçbir açıklaması yok. Bu ahlaksızlığı yapan Zabıta Memurlarını kınıyor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da gerekli cezayı derhal vermesini Bolu Halkı adına bekliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler