Kavganın perde arkasında bu bina mı var?

Kavganın perde arkasında bu bina mı var? Kavganın perde arkasında bu bina mı var?
A- A+

Bolu basınında da yer bulan ve bugüne kadar yalanlanmayan Bolu Belediyesi Başkan Yardımcıları Asuman Şentürk Tekin ve Gülden Özaydın arasında koridorlara kadar taşan kavganın arkasında Belediye Ek Hizmet Binası olduğu iddia ediliyor.

Hatırlanacağı üzere; Aşağısoku Mahallesi’nde 6 milyon 910 bin TL’ya yapılan yeni Belediye Ek Hizmet Binası’nı Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin’in yeğeni olan Buğra Şentürk’e ait firma yapmıştı.

Açılan ihaleyi kazanarak yapım işini alan firmanın bina projesinde bulunan imalatları yapmaması ve bazı imalatların da istenilen şekilde olmamasının, iki Başkan Yardımcısı arasındaki kavganın sebebi olduğu iddia edildi.

Binanın engelli rampasının unutulması, korkulukların istenilen kalitede olmaması gibi önemli eksiklikleri gündeme getiren Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ile Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin arasında sözlü başlayan tartışmanın, koridorlara kadar taşan kavgaya dönüştüğü iddiası gündeme geldi.

Binaya gelecek engellilerin kullanılması için proje gereği yapılması gereken engelli rampasının olmadığını ve bu şekliyle bunu kabul edemeyeceğini belirten Özaydın’ın korkuluklar başta olmak üzere imalattaki birçok eksiği gündeme getirmesinin kavganın fitilini ateşlediği iddia ediliyor.

Resim altı: Projede bulunmasına karşılık engelli rampasının yapılmayan binaya, müteahhit firmanın daha sonra engelli asansörü yaptığı ve sorunu şekilde çözdüğü iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler