Özcan'a, Güner'den gönderme

Özcan'a, Güner'den gönderme Özcan'a, Güner'den gönderme
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 milyon konut projesi sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner arasında, sosyal medya üzerinden tartışma başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 1 milyon konut projesini “Hayal tüccarlığı” olarak eleştiren Başkan Özcan yayınladığı tweette; “Sosyal konut hayali ile milyonlarca garibanı umutlandırdınız. Halkımız bilsin diye söylüyorum. Bu iktidar 2019 seçimleri öncesi Bolu’da 255 konut için talep topladı, kura çekti, para aldı, ama bırakın temel atmayı, konutların yerini bile bulamadı. Hayal tüccarı bunlar!!! ifadelerini kullanarak, projeyi eleştirdi.

Özcan’ın bu tweete sonrası peşpeşe paylaşımlarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de Bolu Belediyesi tarafından yapılacağı açıklanan toplu konutları gündeme getirerek, konutlar için oluşturulan arazi ve inşaat için alınan krediyi sordu.

Toplu konut yapma vaadiyle vatandaşların arazilerinin imar durumlarının değiştirildikten sonra birilerine peşkeş çekildiğini iddia eden Güner ilk paylaşımında; “Milletin arazisini kesip biçip bir araya toplayan sonra imarını değiştirip peşkeş çeken,

404 adet konut yapacağım diye Belediye ve şirketi üzerinden 260 Milyon TL. kredi izni alan Tanju Özcan hükümetimizin TOKİ projelerini diline dolamış...

Araziler, paralar NERDE.. diye sordu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın daha önceden “404 adet konut yapacağım”  şeklinde 23 Kasım 2020 tarihli paylaşımını hatırlattığı ikinci bir paylaşım daha yapan Güner; “Araziler, paralar nerde önce onu bir açıkla sonra da yaptığımız TOKİ evlerimizin çöplerini güzelce bir alıver!” dedi.

Son olarak aynı tarihli Özcan’ın paylaşımında yer alan ; “Dar gelirli ailelerimizi kiradan kurtarmak için ilk somut adımı Dağkent’ten 13 milyon TL’ye 26 dönüm arazi satın alarak attık” vaadini hatırlatan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Bolu’da 4000 konut

Türkiye’de 1 Milyondan fazla konutu ihtiyaca göre planlayıp yapan bir Hükümet, Merkez Salıbeyler Mahallemizde yer teslimi yapılan 255 değil 375 adet konutu yapar ve hak sahiplerine teslim eder Sn. @tanjuozcanchp Kim hayal tüccarı” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler